Ses tellerinden geçirdiği ameliyat nedeniyle konuşmakta sıkıntı çeken Ulupınar; "Fırsat buldukça sizlerle birlikte oluyoruz. Bu sene hükümetimiz 9 milyon lira civarında Çaycuma'nın köylerine ödenek gönderdi. Yetemez ama zaman içinde öncelik sıralamasına göre köylerimizin sorunları giderilir. Bu sene hepimiz için önemli. Bu para inşallah sorunların çözümüne bir katkı verecektir"diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çaturoğlu ; "TSK hükümetimin iradesi ile sınırlarımızın hemen yanında Afrin operasyonunu başarı ile bitirdiler. Orada bir terör devleti kurulması planlanmıştı. Asla müsaade edemezdik. Duracak mıyız, durmayacağız. Ne kadar hain varsa temizlemeye devam edeceğiz. Afrin'den sonra başka hareketler yaparak sınırlarımızı temizlememiz lazım.

3 gündür mecliste sinir harbi yaşıyoruz. CHP ve HDP harbi parlemontoyu çalıştırmamak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Yıllardır onaylanmayı bekleyen uluslarararası anlaşmalar var. Onlar ısrarcı oldular. Grup önerimizi gündeme almadılar. İpler koptu. İsmail Kahraman'ın başkanlığındaki mecliste önerge geçildi. Bir günde 30'un üzerinde uluslar arası anlaşmayı imzalamış olduk"diye konuştu.

Ziyarette Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan da bulundu. Muhtarlarla sohbet eden vekiller köylerin sorunları hakkında bilgi aldılar.

Editör: Pusula Gazetesi