Nebioğlu Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrası yapılan dualar ile araç için kurban kesildi. Törene; AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilin verdiği sözü tutuğunu belirten Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; "Görev süremiz içinde Belediyemizin araç parkını genişleyerek için gerek hibe yolu gerekse kendi bütçemizden 1 adet çöp kamyonu, 1 adet vidanjör, 1 adet cenaze aracı, 1 adet makam aracı, özel İdare Genel Sekreterliği'nden geçici görevle 1 adet itfaiye, 1 adet kamyon alarak araç parkımıza kazandırdık. 2013 yılında Şişli Belediyesi'nden geçici görevle tahsis edilen BMC kamyon Belediyemizin AK Parti'ye geçmesi ile iadesi istenmiştir. Bunun üzerine Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu'nun sıfır araç sözü bizlere teselli olmuştur.

Belediyemizin araç parkında kanal kazıcı, yükleyici, damperli kamyonumuz bulunmadığından sorunumuzu AK Parti İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Erol Kaya ve Sayın Faruk Çaturoğlu'na ilettik. Yapılan girişimler sonunda Çaturoğlu'nun ısrarcı tavırları ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından tarafımıza 4x4 kanal kazıcı ve yükleyici hibe edilmiştir.

Belediyemizin ihtiyaçları ve imkanları doğrultusunda araç parkımızı güçlendirmeye, eski araçları yenileyerek daha kullanılır hale getirmeye devam ediyoruz. Yeni iş makinesinin Nebioğlu ve çevre köylerimize hayırlı olmasını diler, AK Parti İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Erol Kaya ve Sayın Faruk Çaturoğlu'na, projemizi takip eden İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu'na, TBB Başkanı Kadir Topbaş'a , TBB Genel Sekreteri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hayrettin Güngör'e ve destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak'a çok teşekkür ederim"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi