Zonguldak Birinci Amatör Küme Play-Off müsabakalarında final maçında Ereğli şampiyonu Yenimahallespor ile karşı karşıya gelen Merkez Grubu Şampiyonu ÇATES Işıkspor ilk maçta saha ve seyircisi önünde Yenimahalle'ye 1-0 mağlup oldu. Bu yenilgi ÇATES Işıkspor kanadında şok etkisi yaratmasına rağmen, ÇATES Işıkspor rövanştan umutlu.

Rakip Yenimahallespor bugüne kadar Ereğli grubu ve play-off maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Nağmağlup finale kadar gelen Yenimahalle karşısında ÇATES Işıkspor'un rövanşta da işi oldukça zor. Ancak ÇATES Işıkspor bir çok maçta müthiş geri dönüşler yaptı. Takım olarak kenetlenen mavi-beyazlı ekip ilk maçta sahasında yenildiği rakibi Yenimahalle karşısında zafere hazırlanıyor.

RÖVANŞ CUMARTESİ EREĞLİ'DE

1-0'nı rövanşında Ereğli'de Yenimahallespor ile karşı karşıya gelecek olan ÇATES Işıkspor Cumartesi 12.30'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak maç öncesinde konsantresini üst düzeye çıkarıyor. ÇATES Işıkspor teknik heyeti futbolculara idmanlarda rakip Yenimahalle'nin artı ve eksileri konusunda bilgi veriyor.

Karşılaşmada her türlü beraberlik Yenimahallespor'u Amatör Süper Lige çıkarır. 1-0'lık ÇATES Işıkspor galibiyeti maçı uzatmaya götürür. Her türlü 2 farklı galibiyet ÇATES Işıkspor'u Amatör Süper Lige taşır.

Editör: Pusula Gazetesi