Amatör Süper Lige yükselme play-off maçında Ereğli şampiyonu Yenimahallespor ile final maçı oynayacak olan Merkez Grubu Şampiyonu ÇATES Işıkspor zorlu maç öncesinde Ereğli Ahos Otel'de kampa girdi. Play-off ilk maçta rakibine sahasında 1-0 mağlup olan ÇATES Işıkspor'da babası vefat eden Sercan Öztürk ve cezalı Yiğitcan Kurtman'ın eksikleri hissedilmişti. Bu iki futbolcu rövanş maçında forma giyebilecek.

ÇATEŞ Işıkspor hafta boyunca yaptığı idmanlarda maçın hazırlıklarını tamamlarken karşılaşma öncesinde full konsantre oluyor.

KAMP MASRAFLARINI ERSUN GÜLSER KARŞILADI

Mavi-beyazlı ekibin Genel Kaptanı Hasan Durmuş yaptığı açıklamasında Yenimahalle maçının rövanşını alarak Süper Amatör Lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu: "Bu zorlu maç öncesinde Ak Parti Çatalağzı Belediye Başkan adayı Ersun Gülser son idmanımızı ziyaret ederek takımımıza başarı temennisinde bulundu. Kendisine bir gün önce Ereğli'de kampa girmek istediğimizi ilettik. Gülser Ereğli Ahos Otel'de yapacağımız kampın tüm masraflarını üstlendi. Kendisine ÇATES Işıkspor yönetimi adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sahamızda oynadığımız maçta eksiklerimiz vardı. Rövanş için çok iyi hazırlandık ve hak ettiğimiz Amatör Süper Lige çıkmak için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlendik. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi