Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden ÇATES Işıkspor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Çatalağzı'nda gerçekleştirilen idmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve azimli olduğu gözlenirken, Antrenör Sercan Bilgin futbolcuların fizik kondisyonlarına büyük önem veriyor. Yeni ve eski futbolcuların kaynaşması ise yapılan çalışmalarla sağlanıyor.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekipte teknik heyet ve futbolcular Genel Kaptan Hasan Durmuş nezaretinde Ereğli Ecomar Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Yapılan tetkikler ve kontroller sonrasında Başhekim Dr.Nevzat Çimenoğlu tüm futbolcuların sağlıklı olduğu raporunu verdi.

HASAN DURMUŞ UMUT SAÇTA
ÇATES Işıkspor Genel Kaptanı Hasan Durmuş futbolcuların turp gibi olduğunu belirterek yeni sezonda ÇATES Işıkspor'a layık mücadele vereceklerini, kurumun ismini en iyi şekilde temsil edip her maçlarına fair-play anlayışı içinde çıkacaklarını söyledi. Durmuş yeni sezonda iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek güzel bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi