Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez grubunda ilk yarı sona erdi. İlk yarıda göze bakan takımların başında ÇATES Işıkspor yer alıyor. Oynadığı 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen ÇATES Işıkspor 23 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alan mavi beyazlı ekip şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak görülüyor.

Fener Sahası'nda Karaelmasspor ile karşılaşan ÇATES Işıkspor rakibini 6-0 gibi farklı skorla yenerek büyük moral buldu. Ligin ikinci yarısında da aynı performansı sergilemeyi planlayan ÇATES Işıkspor'da moraller yerinde.

TERAKKİSPOR TAKİPTE

ÇATES Işıkspor'un en yakın rakibi Terakkispor. Genç kadrosu ile ligde başarılı sonuçlar alan Terakkispor ise 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 20 puanla ikinci sırada ilk yarıyı tamamladı. Lider ÇATES'ı en yakından takip eden ve zorlayan takım Terakkispor görünüyor.

DİĞER TAKIMLAR BIRAKMADI
Sezon sonunda play-off mücadelesi vermek isteyen takımlardan Tepebaşıspor 17 puanla üçüncü sırada, Ayiçispor yine 17 puan ve averajla 4'ncü sırada, Zonguldak Gençlik 15 puanla 5'nci sırada bulunuyor. Üzülmezspor ise 12 puana sahip olmasına rağmen play-off içinde girmeyi planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi