Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Zonguldak Valiliği ve Çaycuma Kaymakamlığı kaynakları kullanılarak Çaycuma köylerinde uygulanan Hayvancılık projelerini görmek ve gelişmelerini incelemek üzere Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Cemalettin Çataklı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Çaycuma İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Karapınar Beldesi ile Basat ve Adaköy'de çiftçileri ziyaret ettiler.

Koyunculuk, sığır ve manda çiftliklerini ziyaret sırasında çiftçilerle de sohbet eden Çataklı; " Üreticilerimizin ve uyguladığımız projelerin son durumunu yerinde görmek için yaptığımız bu ziyarette üreticilerimizin çalışmalarından ziyadesiyle mutlu oldum. Koyunlar kuzulamaya, inekler ve mandalar doğuma başlamışlar. En güzel manzara bizim için bu. Üretim olacak, hayvancılığımız gelişecek. Üreticimiz para kazandıkça, ülkemiz kazanacak. Bundan da biz seviniyor olacağız. Çiftçilerimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş da; "Üreticilerimizin yaptığı çalışmalardan dolayı memnunum ve başarılı üretimin devamını diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi