Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Teknik Direktörü Mustafa Dalcı Elmas Televizyonu'nda her Pazartesi akşamı 19.30'da canlı olarak yayınlanan, Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumcu olarak katıldığı Spor Kritik Programı'nın stüdyo konuğu oldu.

Dalcı futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de oynarken çapraz bağlarının koptuğunu ve bu sakatlığının futbol hayatını 23 yaşında bitmesine neden olduğunu söyledi.

"İŞÇİ BABANIN 7 ÇOĞUĞUNDAN BİRİYİM"

Teknik Direktör Mustafa Dalcı, "1973 Sivas doğumluyum. 1 yaşında ailemiz İstanbul'a göç etti. İşçi bir babanın 7 çocuğundan ortancasıyım. İşçi bir babanın çocuğum, işçi bir şehre geldim. Emeği de hak ve hukuğu çok iyi bilirim" dedi

"23 YAŞINDA FUTBOLCU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM"

Teknik Direktör Mustafa Dalcı 23 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirterek şunları söyledi: "Futbola oturduğum Gaziosmanpaşa'da başladım, ardından Kasımpaşa'ya transfer oldum, oradan da Fenerbahçe'ye transfer oldum. Fenerbahçe'de çapraz bağlarım koptu ve menüsküs ameliyatı oldum. İyileştim 2 ve 3'üncü ligde oynadım ama Fenerbahçe'de yaşadığım sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldım.

Ardından amatör ligde antrenörlük yaptım, sonrasında 15 yıl boyunca çeşitli profesyonel kulüplerde Teknik Direktörlük ve sportif direktörlük yaptım, şimdi de Zonguldakspor'un başındayım"