Birinci Amatör Küme ekiplerinden Capeti Merkez Atölye Spor yeni sezon hazırlıklarını Fener Sahasında yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. 2018-2019 sezonunda mücadele ettiği süper amatör kümede tutunamayarak 1. Amatör kümeye düşen takım yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir tempo ile hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesinde Antrenör Seyfi Uçar ile anlaşan Capeti Merkez Atölyesi'nin hedefini tekrar Süper Amatör Kümeye çıkmak. Bu doğrultuda takımı güçlendirmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Karaelmasspor'dan Selim Atalay, Giresun Demir Spor'dan Batuhan Çağlar, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Buğra Ersoy, Elvanpazarcıkspor'dan Kaleci Hakan ve Mustafa Kayra Sarısoy'u kadrosuna dahil eden Capeti, birkaç transfer daha yapıp yeni sezona girmeyi planlıyor.

UÇAR; "HEDEFİMİZŞAMPİYONLUK OLACAK"

Tekrar Capeti Merkez Atölyesispor ile anlaşan antrenör Seyfi Uçar "Hedeflerinin geçtiğimiz sezon düştüğümüz süper amatör kümeye yükselmek olarak belirledik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk amacımız Zonguldak'ta spora biraz olsa katkı sağlamak. Takımımızda çok genç ve yetenekli sporcularımız var. Bunları belli bir seviyeye çıkarmakta katkımız olursa bu bizi ziyadesiyle memnun eder. Hiç bir zaman futbolun kuralları dışına çıkmadan rakibe ve Hakem Camiasına saygı çerçevesinde mücadele etmeye çalışacağız. Tabi ki hedefimiz maçları kazanmak olacak . Ama bunu yaparken kırmadan dökmeden herkesin saygısını kazanarak yapmaya çalışacağız ve yeni transferlerimizi de bu anlayışımıza uygun arkadaşlarla gerçekleştirdik" dedi.

KILIÇOĞLU; "HEDEFİMİZ AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRMEK"

Kulüp Başkanı Sezgin Kılıçoğlu ise "2019-2020 Futbol sezonunun tüm camialara hayırlar getirmesini dostane bir şekilde maçların oynanıp sakatlık yaşanmadan sonuçlanmasını diliyorum. Kendi Kulübümüze gelirsek İlk hedefimiz saygılı, efendi, ahlaklı sporcular yetiştirmek ve sonrada geçtiğimiz sezon yaşadığımız talihsizlikleri yaşamadan ait olduğumuz Süper Amatör Kümeye tekrar çıkmak . Bu doğrultuda da bazı transferler gerçekleştirdik ve önümüzdeki birkaç gün içinde görüştüğümüz birkaç transfer daha yapıp yeni sezona başlamak istiyoruz. Şimdiden 2019-2020 futbol sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum"

Editör: Pusula Gazetesi