Zonguldaksporlu futbolculardan Hasan Küçcük, Ercan Coşkun ve Kaleci Cantuğ Şanlıurfaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundular. Cezası nedeniyle oynayamayacak olan Hasan üzgün olduğunu belirtirken, Ercan ise ellerinden geleni sahaya yansıtacaklarını, Cantuğ ise Mustafa ile birlikte maça iyi hazırlandıklarını söylediler.

HASAN: "EN KÖTÜ 1 PUAN İSTİYORUZ"

Hasan "Geçtiğimiz hafta kötü bir sonuç aldık. Hak etmediğimiz halde hakeminde devrede olmasıyla kötü bir mağlubiyet yaşadık. Onu telafi etmek adına bu maç önemli. Oradan en kötü ihtimalle 1 puan getirip, içeride oynanacak Nazilli maçından galip gelerek bu şekilde sezonu kapatmak istiyoruz. Düşüncemiz bu yönde." diye konuştu.

ERCAN: "ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Sol bek oyuncu Ercan Coşkun ise "Bizim için çok zorlu bir maç. İnşallah puan ya da puanlarla döneriz. Şanlıurfaspor maçından iyi bir sonuçla dönmek için elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Geçtiğimiz hafta alınan Kahramanmaraşspor mağlubiyetinin telafisi için bunu yapmamız gerekiyor. Umarım puan ya da puanlarla döneriz. Bunu başaracağız" dedi.

CANTUĞ: "İKİMİZDE HAZIRIZ"

Zonguldakspor'da Kahramanmaraş deplasmanında kaleci Sinan'ın sakatlığının ardından kaleye geçen genç kaleci Cantuğ Temel, Şanlıurfaspor maçı öncesinde hem kaleci Mustafa'nın hem de kendisinin maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Cantuğ "Kahramanmaraş maçında Sinan abinin sakatlığı hepimizi üzdü. Zor bir durum. Bizde şimdi hocamızla beraber çalışarak Sinan abinin yokluğunu kapatmaya çalışacağız. Bunu başarabiliriz. Kahramanmaraş deplasmanından puansız döndük. Bu üzücü bir durum. Şanlıurfa deplasmanında bunu telafi edebilecek güçteyiz eksiklerimize rağmen zoru başaracağız. Mustafa'da bende, Sinan abinin arkasında hazır beklemek zorundayız. Nihat Hoca ile beraber her zaman çalışarak hazır olmaya çalıştık. İnşallah Şanlıurfaspor maçında da iyi bir performans sergileyerek takımımıza katkıda bulunmaya çalışacağız. Şanlıurfa maçında hocamız kime şans verirse o oynayacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi