Birçok marka ve mağaza konseptlerini sevgililer gününe çevirerek müşterilerine indirimler uygulamaya başladı.

Cantamall da her sene olduğu gibi bu sene de sevgililer gününe özel indirim kampanyasını duyurmuş durumda. " Tüm indirimlere ek %10 indirim " sloganıyla bu senenin indirim kampanyasını duyuran Cantamall, çiftlerin birbirlerine kaliteli çanta ve cüzdan gibi ürünleri hediye edebilmelerini sağlamakta. Hali hazırdaki geniş müşteri kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Cantamall sevgililer gününde hediye arayışında olan kesimin de ilk durağı olmakta.

Cantamall bu sene sevgililer günü için çeşitli önerilerde de bulunmakta. Kadınlar için omuz ve el çantalarının, erkekler için ise deri cüzdanların oldukça kullanışlı bir hediye olacağını belirtmekteler. Kadın çantalarda Santa Polo ve Lamberti, erkek cüzdanlarda ise Desisan ve Derkon markaları öne çıkmakta. Hediyelerinizi dilerseniz kredi kartınız ile taksitle dilerseniz kapıda nakit veya kredi kartı ile de ödeyebilmektesiniz. Sipariş notunuzda belirtmeniz halinde hediyeniz özenle bir hediye paketi olarak paketlenip gönderileceği bilgisini de Cantamall çalışanlarından aldık.

Evinizin rahatlığında yerinizden bile kalkmadan eşinize veya sevgilinize özel fiyatlarla güzel bir çanta veya cüzdan almak için siz de hemen https://www.cantamall.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Cantamall'u sosyal medyadan da takip ederek birçok kampanyadan haberdar olabilir ve çok uygun fiyatlı çanta alışverişleri yapabilirsiniz.