Zonguldakspor'un 2017-2018 futbol sezonu kombine biletleri satışa çıktı. Kulüp başkanı Süleyman Caner Zonguldaklı esnaf ve işadamlarını gezerek kombine bilet satışı gerçekleştiriyor. Zonguldaklı esnafların bazıları ilgi göstererek kombine kart alarak takıma destek verdi. 250 liradan satışa çıkarılan kombine kartlardan 4 bin adet basıldı. Başkan Caner Sakaryaspor ve Kastamonuspor gibi takımların yanı sıra bazı Bölgesel Amatör Küme takımlarının kombine kartları 500 liradan satışa çıkardığını, bu takımın illerindeki Milletvekilleri, esnafları ve iş adamlarının kombine kartlarını kapış kapış aldığını söyledi.

İŞTE İLGİ GÖSTEREN DESTEKÇİLER

İlgi Medya Sahibi Ümit Kaya, Turgut Hamzaçebi, Korhan Kaya, Hüseyin Ecrin, Ahmet Çalık, Dursun Aksu, Erhan Yazıcı, Avukat Osman Odabaş, Avukat Seçkin Ayan kombine kart alarak Zonguldakspor'a destek oldu.

5 yıldır kombine satışı yaptıklarını belirten Başkan Caner "Kombine satışlara son 5 yıla baktığımızda istatistiklerde artış değil düşüş var. İnsanlar üst liglere çıkmamıza rağmen daha iyi yerlerde bulunmamıza rağmen maalesef diğer vilayetlerde satılan kombine sayılarına bakıyoruz miktarlarına rakamlarına bakıyoruz biz daha uyguna halkımıza imkan sağlıyoruz. Biz de tam tersi destek göremiyoruz. İşadamlarımıza, halkımıza sesleniyorum gelir seviyesi aşağıda olan insanlarımız ellerinde gelir seviyesi olmamasına rağmen görüyorum ki bizlere destek oluyorlar. Biriktirdikleri paralarla kombine alıyorlar. Buna rağmen bu şehrin esnafı otelcisi, lokantacısı bunlarında artık Zonguldakspor'a destek vermeleri lazım. Bir tane 10 tane aldık önemli değil. Mühim olan bu kampanyaya katılıp takımımıza destek vermekte" şeklinde konuştu.

"MİLLETVEKİLLERİMİZDEN DUYARLILIK BEKLİYORUZ"

Başkan Caner "Milletvekillerimize buradan bir daha sesleniyorum. Sezon başında da seslenmiştim. İnşallah bu sen daha değişik olur. Milletvekillerimiz takımın yanında olur destek verirler dedim ama şuana kadar bu çağırımıza destek veren olmadı. Sayın Ak parti Milletvekili Hüseyin Özbakır'la görüştük. Bize destek olan bir işadamının geleceğini söyledi. Onu bekliyoruz. İnşallah gelir. Bu takım benim takımım değil. Bu takım bizim takımımız. Bu Zonguldak'ın takımı. Kimse bize bana yardım etmiyor. Verilen yardımların hepsi Zonguldak spor'a ve Zonguldak'a gidiyor. Birlik beraberlik destek olmamız gerekiyor. İlgisizlik var. Sayın Valimiz elinden geleni yapmaya çalışıyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi