Son 3 yılda Zonguldakspor'u Amatör ligden alıp 2'nci lige çıkartan, desteksiz ve kısıtlı bütçe ile takımı taraftarıyla birlikte başarıdan başarıya koşturan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in en büyük özellikleri dürüstlüğü ve duygusallığı. 3-1'lik Erzurumspor maçının ardından yine gözyaşlarına hakim olamayan Başkan Caner galibiyeti futbolcuları ve teknik heyetine sarılıp kutlarken, yine gözyaşlarına hakim olamadı.

CANER'İ KARGA-TULUMLA SOYUNMA ODASINA GÖTÜRDÜLER

Zonguldaksporlu futbolcular galibiyet coşkusunu taraftarıyla kutladıktan sonra Kulüp başkanı Süleyman Caner'i adeta karga-tulumba soyunma odasına götürüp, 3-1'lik Erzurumspor zaferinin primine eskra istediler. Başkan Caner yönetim kurulu üyesi Musa Bahadır ile birlikte primi 3 bin lira olarak açıklayınca, futbolcular soyunca odasını adeta bayram yerine çevirdiler.

SON "OSMAN"LI MEST ETTİ

Zonguldakspor'un tecrübeli Kalecisi Osman Kurtuldu, Erzurumspor ataklarında adeta kalesinde devleşti. Defans elemanları ile birlikte 90 dakika boyunca uyum içinde olan Kaleci Osman Erzurumspor'un yıldız futbolcusu Mert Nobre ve Mehmet Albayrak'a geçit vermedi. Sezon başından buyana Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan nezaretinde Ferdi Yalçın ve Mustafa Söylemez ile uyum içinde olan Osman Kurtuldu'nun başarısında Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan'ın da büyük katkısı bulunuyor. Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan kalece osman için "Son OSMAN'lı" benzetmesi yaparak esprilere neden oldu.

Editör: Pusula Gazetesi