TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Zonguldakpor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Samsunspor maçında yapılan hakem hataları nedeniyle MHK Başkanı Zekeriya Alp ile görüştüğünü belirterek maçın görüntülerini MHK'ye göndereceklerini söyledi.

Başkan Caner Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan destek geleceğini ifade eden Başkan Caner Karaelmas Kemal Köksal Stadı için ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı.

"ZEKERİYA ALP İLE GÖRÜŞTÜM"

Başkan Caner, '' Samsunspor maçı için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak severlere teşekkür ediyoruz. Stadyumunda yüzde 90 doldu. Ama istediğimiz neticiyi alamadık. Kaçırdığımız goller oldu. Gol olmayan bir pozisyonun gol olarak değerlendirilmesi. Peşine de Samsunspor Tv'de maçı anlatan spikerin açık ofsayt dediği pozisyonu maalesef yardımcı hakem vermeyerek peşine penaltı oldu. Sonra Samsunspor oyuncusu sahaya giriyor, hakem triosunun haberi yok. Bunlar hep acemi işler. Klasman düşmüş ve maçı görmeyecek hakemler bize verilmiş. MHK Başkanı Zekariya beyle dün bir telefon görüşmesi yaptım. Maçta yaşadığımız olayları anlattım ve onlarda görüntüleri istedi. Amacımız bu hakem triosunun başka takımları yakmaması'' dedi.

KONYA'DAN İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİZ"

Caner, ''Bu sıkıntılara rağmen takımımız iyi gidiyor.Önümüzde 1922 Konyasor maçı var. İnşallah bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılacağız. Burada kaybettiğimiz puanları Konya maçında telafi etmek istiyoruz. Hedefimiz üst sıralar" dedi.

"BAKANLIKTAN DESTEK GELECEK"

Caner, ''Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanımızı İl Başkanımız Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz bir görüşmesi oldu. Görüşme çok olumlu geçti. Zonguldakspor'a yardımcı olacağını ifade etti. İnşallah bir yardım gelir. Ekonomik olarak Spor-Toto üzerinden olabilir. İnşallah bu yardım tez zamanda gelir" dedi.

"STAD İÇİN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM"

Caner "Stadyum için Cumhurbaşkanımızla bir randevu talebinde bulanacağım. Bizim başka çıkış noktamız yok. Stadyum için Cumhurbaşkanımız talimat verilmezse yapılmaz. Stadyum için başka çıkış noktamız yok'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi