Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Başkan Yardımcısı Muammer Toprak 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışı ve basın bayramı etkinlikleri kapsamında Spor Medyası'na sürpriz yaparak pasta kesip, spor medyasını kutladı.

Pusula Gazetesi Spor Muhabiri Ender Yüksel'in yanı sıra Halkın Sesi Gazetesi'nden Emre Can Bayram, Şafak Gazetesi'nden Hüseyin Ekinci, İnanış Gazetesi'nden Fadime Yılmaz, Yeniadım Gazetesi'nden Ercan Aygün ve Tempo Dergisi'nden Selçuk Koçaklı'nın bulunduğu programda Caner ve Toprak spor muhabirlerini tek tek kutladı, görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Başkan Caner özellikle Zonguldakspor'un yanı sıra Zonguldak spor kamuoyuna yazdıkları haberlerle destek veren spor muhabirleri ile birlikte yeni şampiyonluklar yaşayacaklarını da belirterek camianın kenetlenmesini istedi.

KUTLAMANIN ARDINDAN KOMBİNE SATIŞINA

24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışı ve basın bayramı etkinlikleri kapsamında kesilen pastanın ardından Başkan Caner, ve Başkan yardımcısı Muammer Toprak ve Spor muhabirleri kombine satışı için yine yollara düştü.

Editör: Pusula Gazetesi