2018-2019 futbol sezonu öncesinde iskelet kadroyu bozmayan Zonguldakspor iç ve dış transfer çalışmalarının büyük bölümünü hallederken, kadroya dış transferde en az 3 futbolcu daha takviye edecek. Eksik mevkilere etkili futbolcu almayı planlayan kırmızı-lacivertli ekipte Kızılcahamam kampı öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Teknik Direktör Cahit Terzi taraftara olumlu mesaj verdi.

CAHİT TERZİ: "HEDEFİ OYNAYAN TAKIM OLACAĞIZ"

Teknik Direktör Cahit Terzi hedefe oynayan ekip olacaklarını belirterek "Bizim için inşallah Kızılcahamam kampı güzel bir şekilde geçer. Eksiklerimizi göreceğiz. İyi bir çalışma ile hazırlık maçları oynayacağız. Bu hazırlık maçları sonucunda takım daha da netleşecek. İhtiyacımız olan yerlere bu sezon Başkanımız bize alıp iyi bir kadro kurup inşallah hedefe oynayan bir takım yaratacağız. Taraftarımızın da desteği ile zoru başaracağız''dedi.

SÜLEYMAN CANER: "MEVCUT KADROYA TAKVİYE OLACAK"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner kamp öncesi kafileyi Kızılcahamam'a uğurlamak üzere kulüp binasına geldi, teknik heyetle sohbet ederek kafileyi gönderdi. Başkan Caner "Sakatlıksız ve verimli bir şekilde ikinci etabın geçmesini temenni ediyoruz. Amacımız takımın iskeletini koruyarak eksik yerlere takviyeler yapmak. Bunu da tabi ki el birliği ile yapacağız. Sattığımız kombine kartlarına ilgi olması gerek. İlgi olsun ki eksiklerimizi tamamlayabilelim. Sayın Valimiz Ahmet Çınar, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, sayın milletvekillerimiz destek oluyor. Bu birlikteliğin devam etmesi gerek. Daha da büyümesi lazım ki Zonguldakspor istediği yerlere gelesin. Bunu yine elbirliği ile başaracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi