Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Caner iç ve dış transferde güzel gelişmeler olduğunu belirterek Okan Eken'i kadroya dahil ettiklerini belirterek gelişmeler hakkında bilgi verdi.

TRANSFERDEKİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Caner, "Yeni sezon öncesinde takımı amatör ligden profesyonel lige çıkartan Teknik Direktör Cahit Terzi ile yeniden anlaştık. İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Öncelikle iç transferden başladık. İçerde ki oyuncularla anlaşma yoluna gidiyoruz. Bizde oynayıp da Keçiörengücüspor'a verdiğimiz Okan kardeşimizle de anlaştık. Onunla ilgili bazı işlemler var onları hallediyoruz. Onur'la da ayrıntılı görüşmeler yapıyoruz. Amacımız eski güçlü kadromuzu tekrar bir araya getirebilmek. Onun için yönetim anlamında elimizden geleni yapıyoruz. İyi bir ekip oluşturuyoruz''dedi.

"TESİS SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Başkan Caner Zonguldakspor'un tesis sorunu hakkında da konuşarak

''Büyük sorunumuz olan tesis ve antrenman sahası ile ilgili Üzülmez sahası ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Başbakanlık'tan olur yazısı bekliyoruz. Burada tabi antrenman ve tesis sorununu acil olarak çözmemiz gerek. Bunun için önceliğimiz Bakacakkadı olarak düşüncemiz var. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Tesisi oraya alarak antrenman sahası olarak da orayı düşünüyoruz, çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"YÖNETİM OLARAK MİLLETVEKİLLERİ İLE BULUŞMA KARARI ALDIK"

Cuma günü gerçekleştirilen yönetim kurulunda alınan karar gereği yeni seçilen 5 Zonguldak Milletvekili ile kahvaltıda bir araya gelme kararı aldıklarını belirten Başkan Caner "Cumartesi günü yönetici arkadaşlarla bir kahvaltı yapmayı düşünüyoruz. Bölge milletvekillerimizi davet edeceğiz. İnşallah Zonguldakspor yararına fikir alışverişinde bulanacağız. Bir araya gelmemizde her zaman güç kuvvet doğar. Zonguldakspor'u hak ettiği yerlere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon inşallah her şey daha iyi olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi