TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor liglerin devam edeceği yönünde TFF'nin açıklamasının ardından Pazartesi günü idmanlara başlamıştı. Salı sabah Corona Virüs testinden geçen Zonguldaksporlu futbolculardan 1 tanesinde Corona Virüs tespit edildi.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise hangi futbolcunun virüse yakalandığını açıklayarak "En kısa sürede atlatacak" dedi.

"İSMAİL'İN TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in konu ile ilgili açıklaması şöyle: "İsmail Güven'in testi pozitif çıkmış. Tedavi görecek. Daha önceki sonuçları inşallah negatif çıkar ve futbolcumuz inşallah sağlığına kavuşur. Temennimiz bu yönde. Atlatacağına inanıyorum İsmail'in."

"ZAMAN KISA OLDUĞU İÇİN ANTRENMANA ÇIKMIŞLAR"

Başkan Caner, "Tüm futbolculara test yapılmıştı. Arkadaşlar zaman kısa olduğu için antrenmana çıkmışlar. Zamanın kısa olması nedeniyle sıkıntı oluştu. İnşallah diğer arkadaşlarımıza bir şey olmamıştır. Sadece İsmail'de pozitif çıktı, diğerlerinde çıkmadı. Dolayısıyla diğerlerinin sağlığı yerinde. Federasyon'un önceki açıklamalarında 18 Temmuz denilmesi nedeniyle bir an önce antrenmanlara başlamak istemişler." şeklinde konuştu.