Yeni sezon öncesinde Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tek başına sıcak havaya aldırış etmeden kulübe gelir amaçlı kombine kart satışlarına devam ediyor. Gazipaşa Caddesi'nde esnaflar, işadamları ve vakıfları gezen Başkan Caner tek tek kart sattı.

Son iki yıldır satışa çıkarılan kombine kartlar bu sezon 100 liradan satışa çıkarılırken, toplam 5 bin adet kart basıldı. 4 gündür kart satışı yapan Başkan Caner yaklaşık 300'e yakın kart sattı. Diğer yönetim kurulu üyelerinden her hangi bir ses çıkmazken, kart satışlarında diğerin de harekete geçerek kart satışı yapmaları bekleniyor.

Başkan Süleyman Caner, Zonguldak esnafını ziyaret ederek kombine kart sattı. Halk Manavı 2, Fırat Büfe 1, Nejat Kapkaç 1, Mustafa Yanık 1, Gülay AVM (İbrahim Gülay) 2, Sarıyer Börekçisi (Osman Ustaoğlu) 1, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı 3, Avukat Ertan Taşdelen, Gurbetçi taraftar Hasan Saraç ise 1 adet kombine kart alarak Zonguldakspor'a destek sağladılar.

CANER ÇAĞRIDA BULUNDU

Başkan Caner, camianın kombine kartlara sahip çıkmasını isteyerek "Kombine kart satışları için caddelerdeyiz. Sağ olsunlar esnafların yüzde 95'i bizi geri çevirmediler. Bunun için bize destek olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Amacımız Zonguldakspor'a yardım için çıkarılan kartları ne kadar çok satabilirsek o kadar çok kulübümüze maddi olarak katkı sağlayacaktır. İnşallah amacımıza ulaşırız." şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi