2017-2018 futbol sezonunda Zonguldakspor'un maçlarını tekrar Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayabilmesi için yoğun çalışmalar devam ediyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Stat'daki son durumu görmek üzere Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na gitti, Kapalı tribün çalışmalarını inceledi.

Kapalı tribündeki soyunma odalarının yanı sıra tribün ve protokol bölümlerini inceleyen Başkan Caner yüklenici firma yetkilileri ile de görüşerek bilgi aldı. Ligin ikinci maçı olan Fatih Karagümrük maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanmasını isteyen Başkan Caner çalışmaların hızlandırılması konusunda firmadan ricada bulundu. Telefonla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ile de görüşen Başkan Caner, Karayılmaz'ın "Yetişecek" söylemi ile derin bir nefes aldı.

"HEDEFİMİZ KARAGÜMRÜK MAÇINI BURADA OYNAMAK"

Karaelmas Kemal Köksal Stadını inceleyen Başkan Caner açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu: "Kapalı tribün inşaatı devam ediyor. Sayın Vali Ahmet Çınar'la yaptığımız toplantıda İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz yüklenici firmanın kapalı tribünleri 26 Ağustos'ta teslim edeceğini söylemişti. Bizde ona göre gelip bakalım dedik. Şuan da çalışmalar devam ediyor. İnşallah söylendiği gibi kapalı tribünler 26 Ağustos'ta teslim olur. Biliyorsunuz ki ilk maçımız 10 Eylül'de. İnşallah 10 Eylüle kadar diğer eksiklerde tamamlanır. Bütün arzumuz isteğimiz ilk maçımızı burada oynamak. İnşallah diğer eksiklerde 10 Eylüle kadar giderilir. Onları da giderebilirlerse eğer ilk maçımızı burada oynarız. Taraftarımız ve futbolcularımız buradaki atmosferi özledi" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi