Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor umutlu gittiği Konya deplasmanında Anadolu Selçuk'a 1-0 yenilmesi moralleri bozdu.

Sakat ve cezalı futbolcuların yanı sıra maç öncesinde 3-4 futbolcunun hastalanması Teknik Patron Şenol Demir'in tüm planlarını alt üst etti.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner maçı değerlendirerek cezalı ve hasta futbolcuların takımı olumsuz etkilediğini ve sonucun da kaçınılmaz olduğunu söyledi. Nazilli maçıyla birlikte yeni bir çıkış yakalayacaklarını belirten Caner "Konya Anadolu Selçukspor karşılaşması çok üzücüydü. Futbolcularımız bu hafta iyi bir futbol ortaya koyamadılar. Seyircimiz bizi desteklemeye geldi. Onları da üzdük. Ama takımda 3 tane cezalı futbolcumuz var. Onların yerine başka futbolcularımız oynadı. Cezalı futbolcular hariç, en 4 futbolcumuz sakat, hasta. Hastalığı devam edenler var. 4 kişinin hasta olması, sahaya iyi bir futbolun yansıtılmasına engel oldu. Özellikle defans bölgesindeki iyi futbolcumuz Erdinç ilk 45 dakika zor dayandı. İkinci yarı 15 dakika oynadıktan sonra oyundan çıkmak istedi. Oyuna devam edemedi. Akabinde o çıkar çıkmaz o bölgeden golü kalemizde gördük. Bu aksilikler üst üste gelince iyi bir sonuç ortaya çıkmıyor. İnşallah önümüzdeki Nazilli maçında, cezalarımız bitiyor. Hasta oyuncularımızın da iyi olmaları halinde Nazilli maçını galibiyetle kapatabiliriz. Sonrasında ise önümüzdeki maçlara bakacağız. Nazilli maçıyla tekrar bir çıkış yapıp, sonrasında seri yakalayarak, ligi en iyi yerde kapatmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi