TFF 2. Lig Beyaz Grupta Gümüşhanespor ile deplasmanda oynayacak olan Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner açıklamalarda bulundu.

Tesis konusunda değinen Başkan Caner "Zonguldakspor'un tesis sorunu yıllardır devam ediyor. Türkiye Birinci Futbol liginde mücadele ettiği dönemde dahi Zonguldakspor'un bir tesisi yoktu. O günlerden bugüne tesisleşme anlamında hiç bir şey yapılmamış. TTK'nın vermiş olduğu bir bina var. Tesis olarak orayı kullanıyoruz. Biz şuan bir uğraş veriyoruz. Üzülmez'deki Gönlü Alışır sahası için yazışmalarımız devam ediyor. TTK ile sorunları halledersek, Bakanlıktan alacağımız izinlerle Zonguldakspor' un geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. Gönül Alışır Sahası bizim için bir kurtuluş olacak"dedi.

"FUTBOLCULARIN HAVAYI İYİ"

Başkan Caner "Cumartesi günü karşılaşacağımız Gümüşhanespor lider konumda. Kendi sahasında olması onlar için ayrı bir avantaj. Zor bir maç olacak. Hem lider olmanın verdiği ayrı bir hava hem de kendi seyircisinin önünde oynaması onlar için avantaj olacak. Ama bizde iyi sonuçlar almaya devam ediyoruz. Takım kendi içerisinde ki birlik beraberliği güzel. Havası güzel. İnanıyorum orada bu inanmışlıkla istediğimiz futbolu oynayabilirsek oradan puan ya da puanlarla dönebiliriz. Futbolcularımızın morali yerinde." dedi.

"GÜMÜŞHANE'DE YALNIZ OLMAYACAĞIZ"

Taraftarların da Gümüşhane'ye gideceğini belirten Caner "Zonguldak'ta ki bazı işadamlarımız ve esnaflarımız taraftarlarımıza destek verdi ve onlar yarın Gümüşhanespor maçında yerini alarak takımlarını yalnız bırakmayacak. 2 taraftar grubu da Gümüşhanespor maçında olacak. Onlarda iyi bir şekilde takımlarını destekler ve yalnız bırakmazsalar itici bir güç olacak. Taraftarımızla savaşarak maçı kazanacağız. Taraftarın desteği bizim için çok önemli" dedi.

"FORMAYA İLGİ YOK"

Caner "Zonguldak'ın klasik hastalığı devam ediyor. Şehit Madenci formalarında istediğimiz sayıya gelemedik. Önce çok iyi oldu deriz. Sonra bir bakarsan kimse gereken desteği vermemiş. Sms kampanyasında da aynısı oldu. Şuan 200 yakın forma satılmış. Bu sahiplenme duygusudur. Kentin bütün hücreleri bir araya gelerek takımına destek vermesi gerek. Bu Zonguldakspor için çok önemli. Kenetlenmemiz şart" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi