Can Ozan, 1990 İstanbul doğumlu şarkıcıdır.12 yaşında müziğe olan ilgisi keşfedilen genç sanatçı ilk şarkısını da çocukluk çağında yazmıştır. İlk albümü Dolunay ile de büyük beğeni kazanan şarkıcı, çeşitli konserler vererek de sevdikleriyle buluşmaktadır. Can Ozan'ın tüm şarkılarına https://mp3medya.com/ linkine tıklayarak ulaşabilmeniz mümkündür. Ayrıca şarkıları hiçbir ücrete tabi olmadan, yüksek ses kalitesinde indirebilirsiniz. İndirdiğiniz şarkıları istediğiniz zaman dinleyebilme imkanına da sahipsiniz.

Can Ozan Şarkıları Nelerdir?

Kısa sürede büyük beğeni toplayarak Dolunay albümündeki şarkıları ile ön plana çıkan Can Ozan, verdiği konserlerde de bu şarkılarını sevenleriyle paylaşmaktadır. Müziğe küçük yaşlardan beri ilgili olan genç şarkıcı, şarkılarını itina ile düzenlemekte olup, farklı ses rengi ile de ruh katmaktadır. Can Ozan'ın tüm şarkılarına Can Ozan Şarkıları indir linki üzerinden ulaşabilmeniz mümkündür. Birden fazla şarkıyı dinleyebilir, üyelik şartı koşulmaksızın istediğiniz kadar indirebilirsiniz.

Can Ozan'ın Bi' Şey Var, Bir Orman, Böyle güzelsin Hep Böyle Kal, Bundan Sonra Değişmem, Delirmiyorsan Tebrikler, Demiştim Ya Sana, Dolu Kadehi Ters Tut, Doremi Farklı İnsanlarız, Dünya Dursun, Hayal Edemezsin, Hepimiz Gibi, Kendini Bul, Keyfim Yok, Mutlu Olmak Zor, Portakal Yokuşu, Saklan, Sar Bu Şehri, Üzmüşler Bebeğimi isimli şarkıları bulunmaktadır. Bu şarkıların yanı sıra farklı isimlerle yaptığı düet çalışmaları da büyük beğeni toplamakla birlikte, en çok dinlenen şarkılar arasında da yerini almaktadır.

Can Ozan Sar Bu Şehri Şarkısı

Şarkıcının buğulu ses tonu ile bağdaşan slow bir şarkı olan Sar Bu Şehri şarkısı, şarkıcının sevgilisine seslenişini ve onunla ilgili düşüncelerini anlatmaktadır. Genç aşık üzmüşler bebeğimi anlamam nedenini derken, sevgilisine olan aşkından bahsetmektedir. Sevdiği gibi birini nasıl üzerler anlam veremez. Kendini kaç kurtar derken sevgiline seslenmektedir.

Sar, bu şehri en baştan yak derken, benzetme yapan şarkıcı sevgilisine; başından geçen her türlü soruna rağmen ayakta durmasını ve biraz da boş vermesini önererek ona seslenmektedir. Yalvarmaklı bir şekilde ne olursun kaç kurtar kendini derken, ondan uzakta da olsa sevdiği kadının rahat ve huzurlu olmasını istemektedir.

Sar, Bu Şehri şarkısını Can Ozan-Sar Bu Şehri indir linkine tıklayarak kolaylıkla indirebilirsiniz. İndirme işleminden önce dinleyebilir, şarkıcının farklı şarkılarını inceleyebilir, yorum yapabilir ve şarkının sözlerine ulaşabilirsiniz. İstediğiniz yere dinlemek için linkte bulunan mp3indir butonuna tıklayarak herhangi bir akıllı cihaza ya da kişisel bilgisayarınıza üyelik işlemi gerekmeden hızlı bir şekilde indirebilirsiniz