TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve sezonun ikinci haftasında sahasında Amed Sportif'i 1-0 yenerek büyük moral bulan Zonguldakspor'da moraller yerinde. Kırmızı-lacivertli ekibe 90+4'ncü dakikada galibiyeti getiren golü atan Serhat Baştan maçı değerlendirdi.

"ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"

90+4'te attığı golle Zonguldakspor'a altın değerinde 3 puan kazandıran Serhat taraftarlara da hayran kaldığını belirterek şöyle konuştu: "Öncelikle taraftara teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Çok iyi mücadele ettik. Gol erkende gelebilirdi. Çok pozisyona girdik ama kaçırdık. Bu hafta gol attım. O golü de eşime armağan etmek istiyorum." dedi.

"DEPLASMANDAN İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİZ"

Kırklarelispor müsabakası ile ilgili konuşan yetenekli futbolcu Serhat Baştan, "Zorlu bir deplasman Kırklarelispor karşılaşması. Ben geçen sezon Menemen Belediyespor'da forma giyerken Menemen deplasmanına gitmiştim. Oranın atmosferini biliyorum. Ateşli bir taraftar grubu var. Puan veya puanlarla dönersek ilerisi için büyük bir adım olacağını düşünüyoruz." dedi.

"HERŞEYİ DAHA YENİ TANIYORUZ"

Serhat Baştan, "Biz geç kurulan bir takımız. Çalışmalara sonradan başladık. Onun eksikliği var. Herkes birbirini daha yeni yeni tanımaya başlıyor. Arkadaş grubu olarak birbirimizi tamamlama anlamında sıkıntımız var. Stadı da sahayı da yeni tanıyoruz. Bu gibi nedenlerden dolayı gol geç geldi." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi