Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde Pazar günü 35 puanla lig üçüncüsü Alaplı Belediyespor ile 41 puanlı lider Kilimli Belediyespor 14.00'da Alaplı Sahası'nda kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmada alınacak sonuç ligin kaderini belirleyebilecek nitelinde zorlu bir kritik bir maç olarak değerlendiriliyor.
KİLİMLİ TARAFTARI GÜVENLİK GEREKÇESİYLE MAÇA ALINMAYACAK
Pazar günü 14.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Alaplı İlçe Kaymakamlığı Spor Güvenlik Kurulu yaptığı toplantıda güvenlik nedeniyle Kilimli Belediyespor taraftarının maça alınmamasını kararlaştırdı. Ligin ilk yarısında Kilimli'de oynanan maçta Alaplı Belediyespor taraftarı tribündeki yerini almıştı.
KİLİMLİ'DEN TEPKİ GELDİ
Alınan bu karar üzerine Kilimli Belediyespor kanadı karara tepki göstererek sosyal medya hesaplarından şu görüşlere yer verdi: "İlk yarı Kilimli'de oynanan maçta misafir takım taraftarlarını ve yöneticilerini son derece misafirperver bir şekilde karşılayan Kilimli Belediyespor yönetimi futbol müsabakalarının seyirci ile daha güzel oynanabileceği kanısındadır.
Alaplı Belediyespor yönetim kurulunun ahde vefa adına almış olduğu bu anlamsız kararının, Kilimli Belediyespor yönetim Kurulu ve futbol takımının azminden hiç bir şey eksiltmeyeceği gibi, tam aksine daha da azmini artıracaktır"