TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor'da Niğde Belediyespor galibiyetinin mutluluğu yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli futbolcular Niğde Belediyespor maçının ardından duygularını dile getirdiler. Çok kritik bir galibiyet aldıkları yönünde birleşen futbolculardan Sinan, Onur, Ertan, Mert, Okan Eken ve Burak Can Et çıkışlarının devam edeceği mesajını verdiler.

SİNAN ÖREN: "ÇOK MUTLUYUZ"

Zonguldakspor'un başarılı kalecisi Sinan Ören Pazar günü oynanan Niğde maçında yine takımın en güven veren isimlerinden birisi oldu. Maçın ardından konuşan Sinan "Çok mutluyuz. İyi mücadele ettik. Poizsyon anlamında çok üretken olmadığımızı düşünüyorum. Ama mücadele bakımından çok iyi performans sergiledik. Bizim için önemli olan 3 puan. Onu da aldık çok şükür. Emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.

ONUR ERİŞ: "İYİ OYNADIK"

Maçta Ekrem Sarıçam'a yaptığı asistle galibiyette pay sahibi olan Onur Eriş ise karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek iyi oynadıklarını söyledi. Onur, "Taraftarımız önünde 3 puan almayı hedefliyorduk. 3 puan aldık. Güzel bir oyun oldu. Çok pozisyonlarda kaçırdık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bu galibiyetin devamı da gelecek. İyi oynuyoruz" dedi.

ERTAN KOÇ: "3 PUAN İYİ OLDU"

Zonguldakspor'un nöbetçi golcüsü Ertan Koç, Niğde Belediyespor maçında oyuna 82.dakikada girdi. Maçı değerlendiren Ertan 3 puanın çok iyi olduğunu belirterek "Bizim için biraz zorlu geçti ama sonunda 3 puanı aldık. Çok şükür onu da aldık. Şimdi Kahramanmarşspor maçını da güzel bir şekilde bitirip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

MERT CAYMAZ: "KART BU MAÇA DENK GELDİ"

Niğde Belediyespor maçının yine her zaman olduğu gibi en çalışkan isimlerinden birisi olan Kaptan Mert Caymaz gördüğü kart ise cezalı duruma düşerek Kahramanmaraş deplasmanında forma şansını kaybetti.

Mert "Bir yerde sarı kart görecektik o da bu maça denk geldi. Hedefimiz 25 puan yapmaktı içeride. İnşallah arkadaşlarımız Kahramanmaraşspor maçını 3 puanla bitirirler. 25 puanın üzerine çıkarsak eğer zaten play off'u yakalayacağımızı düşünüyorum. Niğdespor'da iyi bir takım. İyi mücadele ettik. Özellikle de iki ayağıma kramp girdi. Arkadaşlarımında öyle. İyi yolda ilerliyoruz. Mütevazi bir takımız. Ama dediğim gibi bu ligde her takımı yenebiliriz. İyi çalıştık.

OKAN EKEN: "TRİBÜNDE OLMAK ZOR"

Gümüşhane maçında gördüğü kırmızı kart ile Niğde maçında cezası nedeniyle oynayamayan Okan Eken ise "Arkadaşlarım iyi mücadele ettiler ve iyi koştular. Zor oldu ama 1-0 bizim oldu. Play off yolun da ilerliyoruz. Tribünde seyretmek daha zor. Tribünde izlediğin pek katkı sağlamıyorsun. Önemli bir galibiyet aldık" dedi.

BURAK CAN ET: "İYİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Yaklaşık 14 aydır sakatlığı nedeniyle oynamamayan Burak Can Et aylar sonra ilk kez kadroda yer aldı. Maçı değerlendiren Burak "Kadroda olmayı özlemişiz. Yaklaşık 1,5 sene oldu. Buranın havasını tenefüs etmek bile bizi mutlu ediyor. Hazır hala geldiğim zaman hocam da bunu gördüğü zaman oynatabilir. O hocamın tercihi. İnşallah bundan sonra ki süreçte daha iyi olacak. İyi bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Çok iyi mücadele ettik. Son dakikalarda baskı yedik ama bu baskıyı kırdık. Önemli olan 3 puandı ve bunu arkadaşlarım başardı" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi