Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Merkez Cami yanında bulunan ve Cami Derneği tarafından 1 TL ücretle işletilen umuma açık tuvaleti belediye bünyesine katarak ücretsiz olduğunu bildirdi.
Alaplı'nın kalabalığın en yoğun olduğu Merkez Cami altı tuvaletinde uzun zaman sıkıntı yaşanıyordu. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, daha önce Merkez Cami Derneği tarafından çalıştırılan ve 1 TL ücret alınan umuma açık tuvaletin vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda ücretsiz yapıldığını söyledi.
Günde yüzlerce insanın kullandığı tuvaletin tüm eksiklerini tamamlayacaklarını ifade eden Tekin, "Belediye olarak hizmet odaklı bir anlayış ile halkımızın her zaman yanında olacağız .Daha önce sözünü verdiğimiz bu konunun üzerine giderek çözüme kavuşturduk. Daha önce Cami Derneği tarafından çalıştırılan Merkez Cami yanında bulunan umuma açık tuvaletinin bundan sonra her türlü temizliğini ve bakımını belediye yapacaktır. Ayrıca 1 TL olan ücreti kaldırarak ücretsiz yapıyoruz. Tuvaletin kapılarını ve musluklarını değiştireceğiz. Abdest alınan şadırvanı yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi