Mandacılık Zonguldak genelinde yayma çalışmalarımız devam ettiğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu; " Mandacılık Ekonomik olarak bölgenizin en önemli ekonomik en önemli geçim kaynaklarından birisidir. Özellikle yem ihtiyacını karşılayabilecek herkese mandacılık yapmayı tavsiye edip destekliyoruz. Yapılan çalışmalar ve uygulamalar için baya mesafeler kat edildi, edilmeye de devam etmektedir. Herkese bu konuda yardımcı olacağız"diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise ; "Çaycuma manda yoğurdunuz Zonguldağımızın en değerli markalarından biridir. Bununla ilgili üzeremize düşen her şeyi yapacağız yeter ki siz gayretli olun"dedi.

Yöresel ürünlerimizi yaşatacakları ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar; " Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmaz. Markalarımız kaybolmayacak daha da büyüyecek"dedi.

Milletvekillerine başarılar dileyen Şenol Çakar; " Mandacılıkta gelinen en son noktaları paylaşarak çalışıyoruz ve üretmeye devam ederek ilimize olan katkımız devam edecektir" dedi.

Daha sonra ise Şenol Çakar'ın oğlu Taha Çakar 'Aynur Abla Çaycuma Manda Yoğurdu' vekillere ikram edildi. Milletvekilleri 'Aynur Abla' markasına bölge ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi