Zonguldak'ta tekvando sporunun gelişimi için gece gündüz demeden çalışan antrenörlerden birisi olan Emrah Demir'in iki sporcusu Millilik Belgelerine kavuştu. Emrah Demir'in keşfettiği ve küçük yaştan itibaren Demir bünyesinde çalışmalarını sürdüren Tuğra Ali Çakıcı ve Mustafa Koç son dönemlerde Milli forma altında gösterdikleri başarılı performansların ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Millilik Belge'ye layık görüldü.

Milli sporcular Tuğra Ali Çakıcı ve Mustafa Koç'un Millilik Belgeleri antrenör Emrah Demir'e gönderildi. Demir ise büyük bir gururla sporcularına belgeleri takdim etti.

EMRAH DEMİR GURURLU

Tekvando antrenörü Emrah Demir duygularını şu şekilde dile getirdi: "Milli sporcularım Tuğra Ali Çakıcı ve Mustafa Koç'a Millilik Belgelerini takdim ettim. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalara devam edip, ülkemiz ve ilimiz adına Milli sporcular yetiştirmeye devam edeceğim. Bir antrenör için en büyük amaç olan bu gururu bana yaşattıkları için sporcularımı tebrik ediyorum.

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Türkiye Taekwondo Federasyonumuza,
Bizlere her daim destek olan Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, Gelik Belediye Başkanlığına, Gelikspor Kulüp yönetimine ve Çatalağzı Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi