2017-2018 TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Cahit Terzili Yeni Orduspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna Zonguldakspor patentli oyuncular katan Yeni Orduspor Turan Yılmaz, Fatih Deniz, Samet Erat gibi oyuncuları transfer etmişti. Terzi bu kezde geçen sezon Zonguldakspor ile anlaşıp takımın kampına katılan, fakat eski kulübü Erzincanspor'a dönen Safa Yıldırım'ı transfer etti.

Yeni Orduspor Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, Safa Yıldırım'ın takımın gücüne güç katacağını söyledi. Safa'nın Lig tecrübesiyle takıma çok şey katacağını ifade eden Zavalsız, " Her sezon olduğu gibi bu sezonda iddialı bir takım kurduk. Her zaman söylüyoruz; Hangi Lig'de olursak olalım bizim hedefimiz şampiyonluk. Çünkü Ordu'da futbolu yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Bu sezonda iddialı bir ekibimiz var. Sezon öncesi çok sıkı hazırlık kampları geçiriyoruz. Bir yandan da ihtiyaç duyduğumuz bölgelere transferlerimiz devam ediyor. Safa'nın takımımızın gücüne güç katacağına inanıyorum" dedi.

Başarılı futbolcu Safa Yıldırım ise, "Yeni Orduspor hedefleri olan bir takım. Böyle bir takıma ve futbolu çok seven Ordu iline gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Terimin son damlasına kadar Yeni Orduspor'un başarısı için savaşacağım. Bana inanan hocamıza, teknik heyetimize ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Safa Yıldırım iki sezondur kiralık olarak 24 Erzincansporda forma giydi . 3. ligde 106 maça çıkan Yıldırım 3 gole imza attı stoper mevkiğinde forma giyen Safa özellikle uzun boylu olması ile rakip takımların forvetlerinin kabusu oldu. Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 12 maça çıktı.

Editör: Pusula Gazetesi