TFF 2. Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi verenleyen Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzı 25 Temmuz tarihinde başlayan Kızılcahamam kampını değerlendirdi. Terzi "Günde çift idman yapıyoruz. Takımın genel olarak gidişatı iyi. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. İyi bir kadromuz var. Hepsi bir birinden yetenekli ve tecrübeli oyuncular. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci etap kampını verimli ve güzel bir şekilde tamamlayacağız. Futbolcuların idmanlardaki arzusu bizleri daha da umutlandırıyor''dedi.

SANCAKTEPE VE HACETTEPE MAÇLARI

Kızılcahamam'da iki hazırlık maçı planladıklarını belirten Terzi bunlardan ilkini Sancaktepe ile oynadıklarını belirterek''Kamptaki ilk hazırlık maçında Sancaktepe ile 0-0 berabere kaldık. İyi bir oyun ortaya koyduk. İyi mücadele ettik. Yavaş yavaş kadromuzda şekillenmeye başlıyor. Cumartesi günü Hacettepespor ile ikinci hazırlık maçını oynayacağız. Bizim için sonuç önemli değil. Önemli olan eksiklerimizi görerek transferlerin durumunu öğrenmek. Zaten hazırlık maçlarının da önemi eksiklerini görmektir. Maçlardan mesaj alacağız" dedi.

"DIŞ TRANSFERDE EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ"

Yeni sezon öncesinde iskelet kadroyu korumalarının kendileri a çısından çok önemli olduğunu vurgulayan Terzi dış transfer için mesaj verdi. Terzi "Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Genel kaptanımız Hakan Hürfikirle ve yönetimimizle birlikte transfer çalışmalarını da birandan sürdürüyoruz. 2 oyuncuyu daha kadromuza katmayı planlıyoruz. 1 orta saha ve 1 de forvet alarak transferi tamamlamayı düşünüyoruz. Duruma göre eğer eksik gördüğümüz yerler olursa yine takviyeler yapabiliriz. Alınacak bu iki oyuncu da yetenekli olacak, takıma katkı sağlayacak isimler olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi