Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürüyor.

TERZİ RAKİPLERİ İNCELİYOR

Zonguldakspor Teknik direktörü Cahit Terzi bir taraftan Kızılcahamam kampında takımını yeni sezona en iyi şekilde hazırlarken, diğer yandan da özellikle sezonun ilk maçını oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve diğer rakipleri inceliyor. Rakiplerin yaptığı transferlere varana kadar takip eden Terzi, dersine iyi çalışıyor.

2-3 TRANSFER BEKLENİYOR
Zonguldakspor yönetimi teknik direktör Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, iskelet kadronun bozulmaması en büyük avantaj olarak değerlendiriliyor. Kırmızı-lacivertli ekip dış transferde görüştüğü 1 orta saha, 1 forvet ve 1 kanat oyuncusu ile temaslarını sürdürürken, transferlerin Bolu kampına yetiştirilmesi bekleniyor.

Terzi özellikle Galatasaray'ın genç golcüsü Doğancan Davas'ın yanı sıra İstanbulspor'un orta saha oyuncusu Yunus Emre'yi ısrarla istiyor. Terzi Doğancan'ın olmaması halinde Altay'ın golcüsü Hüsamettin üzerinde duruyor.

2 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Zonguldakspor 1 Ağustos tarihinde 2. lig beyaz grup ekiplerinden Sancaktepespor ile, 4 Ağustos tarihinde ise yine Beyaz grup ekiplerinden Hacettepespor ile birer hazırlık maçı oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi