2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da Teknik Patron Cahit Terzi kırmızı-lacivertli ekibin mücadele edeceği kırmızı grubu ve rakipleri değerlendirdi. "Güzel bir grupta mücadele edeceğiz" diyen Terzi, Zonguldakpor'un nasıl bir takım kuracağının daha önemli olduğunu vurguladı.

Teknik Direktör Cahit Terzi grup hakkında yaptığı açıklamasında "Yeni sezon öncesinde yeni grubumuz hayırlısı olsun. Güzel bir grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda bildiğimiz takımlar var. Önemli olan grubun kuvvetli ya da zayıf olması değil, önemli olan bizim nasıl bir takım yapacağımız. İyi bir takım yaparsak eğer mutlaka bu ligde iddialı olacağız. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. İstediğimiz transferlerin tamamlanması halinde Zonguldakspor'da bu ligde ki en iddialı takımlar arasında yerini alacaktır. Umarız başarılı bir sezon geçiririz ve Zonguldakspor'u hak ettiği yerlere taşırız. Bunun için transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

3 GÜN İÇİNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini, 3 gün içinde yapacakları basın toplantısıyla netleşmiş gelişmeler hakkında bilgi vereceklerini belirterek "Görüştüğümüz oyuncular var. Anlaşmaların sağlanmasının ardından kamuoyu ile paylaşacağız. Amacımız iyi bir kadro oluşturmak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi