Zonguldakspor'dan sonra Güzelorduspor'u da profesyonel lige çıkartan Zonguldaklı Teknik Direktör Cahit Terzi'ye bu kadar başarının ardından bir çok takımdan gelen transfer teklifi geliyor.

CAHİT TERZİ MASAYA OTURDU

23 Nisan Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Arsinspor maçının ardından 3.lige çıkan Güzelorduspor'da şampiyonluk coşkusu devam ederken, şampiyon Pazartesi günü Ordu'ya dönerek Ordu sokaklarında şampiyonluk coşkusu kutlandı. 24 Nisan Pazartesi akşamı Güzelorduspor Kulüp Başkanı ve yönetimi başarılı Teknik Adamı transfer masansa oturttu. Cahit Terzi'ye 2017-2018 futbol sezonunda da kendisi ile devam etmek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız ve yönetimi Terzi'yi ikna etti.

RESMİ İMZA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ATILIYOR

Teknik direktör Cahit Terzi kendisine gelen bir çok teklifi geri çevirerek tekrar Güzelorduspor ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki hafta resmi imzaların atılacağını Pusulu'ya açıklayan Cahit Terzi şampiyon bir ekip oluşturacaklarını söyledi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
Güzelorduspor ile tekrar anlaşmaya varan Terzi transfer görüşmelerine Cuma günü başlayacaklarını söyledi. Güçlü bir kadro kurarak Güzelorduspor'u 2.lige çıkarmanın planlarını yapacaklarını belirten Terzi Ordu halkına yaşattıkları şampiyonluğun onurunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi