Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin hem futbol oynadığı, hem de altyapı sorumlusu olduğu Çaycumaspor için ilçeyi birbirine kenetledi. Geçtiğimiz hafta için sosyal medyadan yaptığı duyuruya Çaycuma'nın ileri gelenleri destek verdi. Çaycumaspor'un tesisleri tepeden tırnağa yenileniyor.

Çaycuma'da bir çok genci kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendiren Suat Kerçin, hem Çaycuma'ya hem de Türk futboluna yeni yetenekler yetiştiriyor.

Çaycumaspor tesislerinin yenilenmesi için esnaflardan destek isteyen Suat Kerçin herkesin destek verdiği tesislerde A'dan Z'ye yenileme çalışmaları başladı. Tesisin yenilenme çalışmalarından altyapı kordinatörü Suat Kerçin, altyapı hocaları ve oyuncularda yer aldı. Tesis tamamlandığında Çaycumaspor uzun süre tesis sıkıntısı yaşamayacak.

Çağrısına destek veren herkese teşekkür eden Kaptan Suat Kerçin şunları söyledi: ''Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Tesisin yenilenmesinde herkes çaba gösteriyor, bir işin ucundan tutuyor. Ben inanıyorum ki tesis yenilendiğinde 5-10 yıl daha Çaycuma da tesis sorunu yaşanmayacak. Gençlerimiz temiz bir ortamda çalışma imkanı bulacak. Gençler bizim geleceğimiz. İnşallah bu güzel projeden alnımızın akıyla çıkarız. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum"