Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel hale getirilen Editör Masası'na konuk olan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Deniz Yavuzyılmaz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın "Milletvekillerimizin derdi var. Hizmet derdi var. Bizim 3 milletvekilimiz de Zonguldak için bir şeyler yapmak istiyorlar. Dertleri hizmet... Derdi olmayan düğününü başka yerde yapar, gider başka yerlerde konuşur. Soruyorum kaç tanesinin kızı o okulda okudu. Projeleri açıkladığımız toplantıda CHP'nin milletvekilleri neden yoktu? Herkes oradaydı, CHP'nin milletvekilleri neredeydi. Düğünün başka yerde, cenazen başka yerde, hizmet derdin yok" şeklindeki eleştirilerine şu yanıtı verdi:
"Her eleştiriye saygı duyarım. Açıklamaya Merkez İlçe Başkanımız cevap verecektir. Zonguldak'ın polemiklerle geçirecek zamanı yok. Kimse zamanı altı dolu olmayan konularla huzursuzluk oluşturmasın. Bireysel konulara yönelen sorunlardan öte toplumsal sorunlara yönelmeli ve çalışma sistemim var. Ölçülemeyen subjektif yorumlara yanıt vermem mümkün değil. Basınımızdan da rica ediyorum. Ben Bir TV programında siyasetçilerimizle Zonguldak'ın sorunlarını tartışmak istiyorum. Böyle bir programın olmamasının tek nedeni benle karşı karşıya gelmek istememeleridir. Ben hazırım her soruya cevap verebilirim. Bana basın aracılığıyla mesaj göndermektense gelsinler bir programda karşılıklı konuşalım."

Editör: Pusula Gazetesi