-ÖZEL İÇERİK-

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından ortaya çıkan aday adayları parti tabanında rahatsızlık yarattı.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı için İl Başkanı Zeki Tosun ile görüşen Yusuf Gülay, Yaşar Gök, Murat Kulaç ve Aziz Aydoğdu aday adayı olarak gezmeye başladı.
Aday adaylarından birinin kamuoyunda 'sahtekar' olarak tanınması, sahte senet vererek dolandırmaya kalkan birinin olması parti tabanında şok etkisi yarattı.
Öte yandan Yaşar Gök'ün Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile ilişkisini kullanarak, ilçe başkanı olmaya çalıştığı öğrenildi.
Yaşar Gök'ün adının Ak Parti kulislerinde 'İlçe Başkan Aday Adayı' olarak geçmesinden bile rahatsız olan partililer "Mustafa Çağlayan gitti. Ak Pati 'Gök'e mi geldi?" dediler.

Yaşar Gök'ün kongreden önce kendisini Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak atattırmaya çalıştığı "Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı Erkan Kandemir ile ben tanıştırdım. Onu ben Belediye Başkanı yaptım. Şimdi o bana destek verecek. Ben Merkez İlçe Başkanı olacağım" dediği iddia edildi. Öte yandan aday adayı olarak çıkan isimlerin "Tavşan aday" olduğu, asıl hedefin Yaşar Gök'ü ilçe başkanı olarak desteklemek olduğu öğrenildi.