Sezon öncesinde Zonguldak Kömürspor ile anlaşmaya varan ve yönetime istediği transferleri yaptırmasına rağmen ligin ilk 3 haftasında 3 maçta 3 yenilgi alan Cafer Aydın son Uşakspor yenilgisinin ardından takımdan gönderilmişti.

Zonguldak Kömürpor'dan ayrılmasının ardından 1 gün sonra geçtiğimiz sezon küme düşürdüğü Elazağspor ile anlaşmaya varan Cafer Aydın Elazığspor ile çıktığı ilk maçta deplasmanda Osmaniyespor'a 4-0 yenildi. Önceki hafta berabere kalarak 1 puan alan Elazığspor'un Cafer Aydın ile 4-0 yenilmesi camiada şok etkisi yarattı.

Cafer Aydın'lı Elazığspor bugün de Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında saha ve seyircisi önünde Arnavutköy Belediyespor'a 1-0 yenilerek kupaya da veda etti.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Cafer Aydın 4-0'lık Osmaniyespor yenilgisinin ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Diyorlar ki bu takımı Cafer Aydın düşürdü. Doğrudur bu takımın Teknik Direktörü bendim, en büyük pay benim ama bu takımın düşmesini önlemek adına herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyordu. Şunu net bir şekilde söylüyorum. Oynadığımız hiçbir maçta ezilmedik. Bireysel hatalar sıkıntı yaşattı. Ben kimsenin adamı değilim. Bu kulüpte ekmek yedim, iyi diyaloglarımız oldu. Bugün Serkan Başkan beni çağırdığı için buradayım. Elazığspor büyük bir camia. Artık dünü sorgulamak yerine yarına bakmalıyız. Tahta açılmaz ise net söylüyorum bu takımın ligde kalması çok zor.