Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cafer Aydın yönetime seslendi

'Acil transfer lazım'

Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Cafer Aydın takıma acil transferin şart olduğunu söyledi. Aydın 5-6 oyuncu ile görüştüklerini belirterek Çaycuma'ya 22 futbolcu kafilesi ile gittiklerini belirtti.

Cafer Aydın, "Eksik oyuncularımız var. 5-6 tane oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. En çok parasal konuda sıkıntı çekiyoruz. Hem kulüp bütçesine uygun hem anlayışlı hem de katkı sağlayacak oyuncu arıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Aydın, ikinci etap kamp için Kızılcahamam'a gideceklerini belirterek şunları söyledi: "Ağustos ayının 8'ine kadar kamp çalışmalarımızı Çaycuma'da devam edeceğiz. Burada çimde idman yapacağız. Ankara'daki kampa daha hazır hale gelmeye çalışacağız"
GÜNDEMDEKİ OYUNCULARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Teknik Direktör Cafer Aydın, yeni transferlerin Kızılcahamam kampına kadar tamamlanması gerektiğin belirterek "Eksik oyuncularımız var. 5-6 tane oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. En çok parasal konuda sıkıntı çekiyoruz. Hem kulüp bütçesine uygun hem anlayışlı hem de katkı sağlayacak oyuncu arıyoruz.5 kişi düşünüyoruz, inşallah Ankara'daki kamp tarihine kadar bunları da halledersek Ankara'daki kampa takım halinde başlamış oluruz." İfadelerine yer verdi.

ÇOK ACİL TAKIMA TRANSFER GEREKİYOR

Acil transfer yapmaları gerektiğini dile getiren Teknik Direktör Cafer Aydın, "Acilen bize 5 tane daha profesyonel oyuncu lazım. İnşallah Ankara'daki maç kampına kadar bu transferleri halledeceğiz." dedi.

ÇAYCUMA KAMPINA 22 FUTBOLCU İLE GİTTİ

Çaycuma kampına 22 futbolcu ile gittiklerini belirten Teknik Direktör Cafer Aydın, "Şuanda 22 kişilik bir takımız. Burada altyapıdan da oyuncularımız var. İç ve dış transferde 16 oyuncumuz bulunuyor geri kalan oyuncular ise altyapı oyuncuları. Kızılcahamam kampında takımın iskeleti oluşur" dedi.