Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da heyecan dorukta. Kırmızı-lacivertli ekip yeni sezon öncesinde Zonguldak ve Kızılcahamam kamplarını en iyi şekilde değerlendirerek sezonun ilk maçını bekleyeme başladı.

Zonguldak Kömürspor 5 Eylül 2021 tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sezonun ilk karşılaşmasını Akhisar Belediyespor ile oynayacak. Bu maç öncesinde idmanlarına Fener Sahası'nda yaptığı çalışmalarla devam eden kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Heyet takımı en iyi şekilde hazırlıyor.

FUTBOLCULAR CAFER AYDIN'IN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKIYOR
Zonguldak Kömürspor özellikle Zonguldak'ta yapılan ilk etap kampını eksik bir kadro ile tamamladı. Ancak Kızılcahamam kampında hem yeni transferlerin katılımı hem de hazırlık maçlarıyla takım lige büyük oranda hazırlanmış oldu.

Kırmızı-lacivertli futbolcular 5 Eylül'de oynanacak Akhisar Belediyespor maçı öncesinde büyük rekabet içine girerken adeta Teknik Direktör Cafer Aydın'ın gözünün içine bakıyor.

AYDIN FUTBOLCULARA FORMAYI GÖSTERİYOR

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cafer Aydın ise oluşturulan kadro içinde en ideal kadrosunu Akhisar Belediyespor maçında çıkaracak. Forma için teknik heyetin gözünün içine bakan futbolculara ise Cafer Aydın formayı gösteriyor. Formayı kim hak ederse ona vermeyi planlayan Cafer Aydın adaleti de sağlamak istiyor.

Zonguldak Kömürspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular taraftarın önünde oynanacak Akhisar Belediyespor maçını kazanarak sezona iyi başlangıç yapmanın umudu içinde.