Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Cafer Aydın takımın son durumunu değerlendirdi. Elmas 5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda Akhisarspor'u konuk edecek. Fener Sentetik Saha'da gerçekleşen ilk idmanda açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, merkez orta saha mevkiine transfer yapılması gerektiğini belirterek, müsabakalarda taraftarları çok önemli olduğunu söyledi.

"KAMPI TEKNİK TAKTİK İDMANLARLA TAMAMLADIK"

Cafer Aydın, "3 etaplı bir çalışma programı oldu. İlk etabı burada. O dönemi biraz daha tavsiye edilen futbolcuları denemeye ve göremeye ayırdık. Verimli geçti ve 1-2 futbolcuyu bünyemize katabildik. İkinci etap Çaycuma'da yapıldı. Çaycuma'da da fiziksel olarak yüklemeyi yaptık. Orada da çalışmalarımız da güzel geçti. En son olarak Kızılcahamam'da kamp yaptık. Orayı da maç olarak değerlendirdik. Daha çok teknik-taktik ve oyun kurgusu antrenmanları ile bitirdik." dedi.

"BİR TAKIM İÇİN TARAFTAR ÇOK ÖNEMLİ"

Aydın, "Hazırlık maçlarında dönem dönem güzel işler oldu. İlk iki maçta istediğimiz oyunu sergileyemedik ama sonraki maçlarda hem oyun olarak hem de oyun mantalitesi olarak bayağı yol kat ettik. Son kampta verimli geçti. Bu hafta itibariyle ligin ilk maçına odaklandık. Pandemi nedeniyle seyirci alınmadığı için taraftarında açlığı var. Takımı görmek istiyorlar. İyi bir seyirci önünde oynayacağımı düşünüyorum. İnşallah yanılmam ve maçta iyi bir seyirci potansiyeli olur. Seyircimiz arkamızda olduğu zaman rakiplerimiz buraya tedirgin olarak geleceklerinden çok güzel maçlar olacak" dedi.

"BAZI OYUNCULARIN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Cafer Aydın, "Takıma sonradan gelen oyuncuların biraz zamana ihtiyacı var. Çünkü biz iki etabı yoğun geçirdik. Yeni gelen arkadaşlarımızda antrenman eksikliği var. Onlarda 15-20 gün içerisinde takımla aynı seviyeye gelecek. Diğerlerine tek antrenman yaptırıyorken onlara çift antrenman yaptırıyoruz. Bu süreci de bu şekilde atlatacağız" dedi.

"ORTA SAHAYA TRANSFER ŞART"

Merkez orta saha futbolcusu transfer etmek istediklerini belirten Aydın "Bir tane merkez orta sahaya transfer yapılması gerekiyor. Zaman daraldığı için, maliyeti düşük, kulübü ile sıkıntı yaşamış, ne olduğuna bildiğimiz, inandığımız bir oyuncu daha katabiliriz" dedi.