Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu olarak ilk engeli geçen Devrek Belediyespor ardından Kozlu Belediyespor'u baraj maçında devrirerek yıllardır özlem duyduğu Bölgesel Amatör Lige çıkmanın onurunu ve gururunu yaşıyor. Şampiyonluk kupasının mimarları Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Serkan Bankoğlu ve futbolcular bütün bir sezonun emeği olan Şampiyonluk kupası ile birlikte Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret etti.

KARAELMAS; "KUPAMIZI BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ"

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas, " 'O Sene Bu Sene' parolasıyla çıktığımız yolda zorlu bir sezonu geride bıraktık. Hem Süper Amatör Lig Şampiyonluğunu kazandık hem de Bölgesel Amatör Ligi'ne yükseldik. Bunun büyük mutluluğu içerisindeyiz. Kuruluşumuzun 70.yılında şampiyonluk hedefiyle yola çıkarken en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci idi. Kendisi her zaman sporun ve sporcunun yanında. Sezon başından beri maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda oldu. Sayın Başkanımıza şahsım, takımımız ve ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kuruluşumuzun 70.yılında iki zafer birden kazandık. Şampiyonluğumuzu ve kupayı Sayın Başkanımıza armağan ediyoruz" dedi.

SEMERCİ, "TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Takımımız bu sezon çok başarılı bir performans göstererek hem Süper Amatör Lig şampiyonluğunu kazandı hem de Bölgesel Amatör Ligi'ne yükseldi. Bizlere iki mutluluğu ve onuru bir arada yaşatan takımımızla gurur duyuyorum. Başta Kulüp Başkanımız Mustafa Karaelmas olmak üzere, yöneticilerimize, futbolcularımıza ve teknik heyetimize şahsım ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyor, canı gönülden kutluyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bu başarıda emeği geçen herkese ve takımımızdan her koşulda desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Devrek Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Bundan sonrada imkanlarımız ölçüsünde hem takımımızın hem de spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Kulüp Başkanı Mustafa Karaelmas, Antrenör Serkan Bankoğlu ve futbolcular bütün bir sezonun emeği olan şampiyonluk kupası ile gurur pozu verdiler.

Editör: Pusula Gazetesi