Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı Büyük Zonguldakspor taraftarına yeni sezon öncesinde sosyal medya hesabından çok önemli mesajlar verdi. İşte o mesaj:

"Oldu olacak çok güzel olacak. Efsane Zonguldakspor taraftarları, bizleri mahcup etmediğiniz sürece hep yanınızda olacağız.

Peki cefakar taraftarlar olarak Fair-Play ödüllerini toplamak için:

-Koltuklara ayağımla basmayacağım,

-Koltukları kırmayacağım,

-Kapıları, koridorları tekmelemeyeceğim,

-Küfür etmeyeceğim misafirlerime,

-Kargaşa çıkarmayacağım,

-Kavga etmeyeceğim tribünde,

-Küsmeyeceğim takımıma,

-Kızmayacağım hocama,

-Kararmayacağım başkanımıza,

-Kalbini kırmayacağım oyuncuların,

-Kadına saygılı olacağım statta,

-Kombinemi alacağım hemen,

-Küçüğümle maça geleceğim her hafta diyerek

-"KARAELMASIMA SÖZ"

Zonguldak, Emniyet Müdürü yönünden son dönemlerde çok şanslı bir il. Zonguldakspor da çok şanslı bir takım ki, Osman Ak ve Ahmet Metin Turanlı gibi Emniyet Müdürlerine sahip oldu. Osman Ak döneminde lig atlayan Zonguldakspor, Ahmet Metin Turanlı döneminde ise geleceğe umutla bakıyor.

KOMBİNESİNİ SATIN ALDI

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı göreve geldiği günden itibaren Zonguldakspor'un neredeyse tüm iç saha maçlarında tribündeki yerini aldı. Takıma manevi destek verdi, yöneticilere moral ve güç verdi. Geçtiğimiz hafta içinde ise sosyal medya üzerinden Zonguldakspor yönetimine mesaj göndererek "Parasını verecem, kombinemi bekliyorum" demişti.

Turanlı, 250 lira turandaki kombine kartını satın alarak dekontunu ve almış olduğu 1500 numaralı kombine kartını sosyal medya hesabından paylaştı. Turanlı mesajında "Parasını verdim, (1500) numaralı kombine biletimi aldım. Zonguldaksporlu centilmen bir sürücüye Bayram öncesi hediye edeceğim" dedi.

ŞANSLI SÜRÜCÜ KİM OLACAK?

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın bayram öncesinde Zonguldakspor'lu şanslı sürücüye kombinesini hediye edeceğini açıklamasının ardından şanslı sürücünün kim olacağı ise şimdiden merak konusu.

BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR, ÖRNEK OLUYOR

Zonguldak'ta göreve başladığı ilk günden bugüne Zonguldakspor'a olan sevgisi ve ilgisi, maddi manevi desteğe dönüştü. Bu durum ise başta Zonguldaksporlu taraftarları olmak üzere tüm camiada taktirle karşılanırken, kombine bilet satın alarak takıma destek vermesi ise örnek teşkil ediyor. Şimdi sıra Zonguldaklılarda...

Editör: Pusula Gazetesi