BAL'da Zonguldak'ı temsil eden Devrek Belediyespor'un Teknik Direktörü olan efsane futbolcu Savaş Demiral Zonguldakspor-İnegölspor maçını tribünden izledi. Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde (Süper Lig) yıllarca Zonguldakspor forması giydikten sonra Galatasaray, Samsunspor ve Milli Takım formaları da giyen Savaş Demiral Zonguldakspor için açıklamalarda bulundu.

"ESKİ GÜNLERİMİZ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ"

Eski takımı Zonguldakspor'un İnegölspor'u 2-1 yendiği maçı tribünden izleyen Büyük Savaş şunları söyledi: "Eski günlerimiz gözümün önüne geldi. İyi bir futbol olmamasına rağmen 3 puan önemli. Çünkü zorlu bir maçı rakibinizle oynuyorsunuz. Bana göre 6 puanlık bir maçtı. Zonguldak bunu başardı. Zonguldakspor inşallah kümede kalır ve eski günlerimizi yad eder"

"HEDEF YAKALAMAK İÇİN DEVREK'E GELDİM"

Bu sezon Devrek Belediyespor'da iyi işler başarmak için geldiğini belirten Savaş Demiral takımı içinde şunları söyledi: "Benim olduğum her yerde hedef her zaman şampiyonluktur. Pandemi döneminde bayağı sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntıları aşıp yolumuza devam edeceğiz. Hedefin olmadığı yerde bizim olmamız mümkün değil. Hedefi yakalamak için buraya geldik. Futbol adına iyi şeyler yapmayı düşünüyoruz."