Türk futbolunun, Zonguldakspor ve Galatasaray'ın, Milli takımın futbolcusu, Devrek Belediyespor'un Teknik Direktörü Savaş Demiral'den hem Devrek Belediyespor'u lige hazırlıyor, hem de ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunarak gönül bağını güçlendiriyor.

Savaş Demiral beraberinde Devrek Belediyespor Kulüp Müdürü Tuncay Çelikyay ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Devrek SYDV Yurt Müdürü Zafer Can'ı makamında ziyaret etti. Eski günlerin yad edildiği ziyarette konu her zaman olduğu gibi spordu. Ziyaretlerinden dolayı Savaş Demiral ve Tuncay Çelikyay'a teşekkür eden Zafer Can liglerin başlaması halinde Devrek Belediyespor'un şampiyon olacağına inandığını belirterek başarı temennisinde bulundu.

CAN: "ŞAMPİYON DEVREK BELEDİYESPOR İNŞALLAH"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Devrek SYDV Yurt Müdürü Zafer Can ziyaret için Savaş Demiral ve Tuncay Çelikyay'a teşekkür ederek şunları söyledi: "Futbol aleminin Büyük Savaş lakabıyla tanıdığı, aynı mahallede büyüdüğümüz, mahallemizin abilerinden, Milli takımımızın ve Galatasaray kulübümüzün efsane futbolcusu, şimdi Devrek Belediyesporumuzun teknik direktörü Savaş Demiral abimiz kulüp müdürümüz çocukluk arkadaşım Tuncay Çelikyay ile beraber yurt müdürlüğümüzü ziyaret etmişlerdir. Bu iki değerli spor adamının ve ekibinin Devrek Belediyesporumuzu hak ettiği yere getireceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Şampiyon Devrek Belediyespor inşallah"