Zonguldaklı Teknik Direktör Savaş Demiral memleketine dönüyor. Futbola Zonguldakspor'da başlayan ve Türkiye Birinci Ligi'nde Zonguldakspor'da gösterdiği başarılı performansla çeşitli profesyonel takımlarda oynayan Büyük Savaş Galatasaray'da zirve yaptı. Milli takıma kadar yükselerek gösterdiği performansla Zonguldaklıların gururu haline gelen Savaş Demiral yarın Zonguldak'a geliyor.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor yönetiminden gelen teklifi değerlendiren Teknik adam Savaş Demiral, detayları görüşmek üzere yarın Zonguldak'a gelerek Devrek Belediyespor yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi. Büyük Savaş'ın Devrek'e gelecek olması ise hem Zonguldak'ta hem de Devrek'te büyük heyecan yarattı.

BAL'da Teknik Direktör İlhan Özer ile birlikte tarihinin en başarılı dönemini yaşayan ve ligi 5'inci sırada tamamlayan Devrek Belediyespor'da yönetim ve İlhan Özer arasında maddi konularda anlaşma sağlanamadı ve yollar ayrıldı.

Devrek Belediyespor yönetimi ise Zonguldak'ın gururu Teknik Direktör Savaş Demiral ile yaptığı ilk görüşmesinde olumlu sonuç aldı. Prensip anlaşmasına varıldığı ancak detayların görüşüleceği öğrenili.

Kırmızı-beyazlı ekip 2020-2021 futbol sezonunda şampiyonluk hesapları yapıyor.

TEKNİK ADAM KARİYEARİ

2006 yılında Teknik Direktörlük kariyerine başlayan Büyük Savaş ilk olarak profesyonel ligde Beyberleyi'ni çalıştırdı. Ardından Büyükçekmecespor, Edremit Belediyespor, KaracabaysporÇorluspor, İzzettinspor, Arhavispor ve son olarak geçtiğimiz sezon Vizespor'u çalıştırdı.