Bilek Güreşi kategorisinde spor yapan Engelli Milli sporcu Sezer Uslucuk elde ettiği şampiyonluklarla gerek Gökçebey, gerek Zonguldak, gerekse Türkiye'nin ismini Avrupa'da duyurarak hem sporcu kimliği ile hem de yaşam sevinci ile örnek bir sporcu haline geldi.

Sosyal medya hesabından isyan eden Sezer Uslucuk yaşadığı ilçesi Gökçebey'de çocukların ve gençlerin spor yapmak için kendisinden her fırsatta talepte bulunulduğunu, ancak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün gerekli desteği vermediğini iddia ederek isyan etti.

İŞTE SEZER USLUCUK'UN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞI O MESAJ

"Yeter artık. Bu nedir? Bu kadar sorumsuzluk, bu kadar vurdum duymazlık olmaz. Gökçebey'e ne zaman insem küçüğünden büyüğüne 'abi ben spor yapmak istiyorum, Sezer ben spor yapmak istiyorum yardımcı olurmusun?' diye istekler oluyor. Herkese istediği branşda yardımcı olmak istiyorumb Gökçebey'i bütün branşlarda marka haline getirmek için çabalıyorum. Ama Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk telefonlarımı açmıyor. Danışmanına söylüyorum Başkan beni arasın acil görüşmemiz lazım diye. Başkan geri dönmüyor ? Sekreterini arıyorum Başkan beni arasın dide başkan yine geri dönmüyor. Bu ne demek oluyor. Vedat başkan seninle seçimden önce de görüştüm. Çukurda bireysel branşlara destek verin daha çabuk başarı yakalarız diye. Ben burada söz veriyorum. Kim hangi branşı yapmak isterse yardımcı olacağım. Bütün branşların Avrupa ve Dünya şampiyonları ile görüşüp Gökçebey'e davet edeceğim. Yeni nesil gençlerimizin sporda gelişmesinde her konuda yardımcı olacağım. Ama Sayın Vedat Öztürk oralı bile olmuyor. Sebebini size söyleyeyim. Seçimden önce 'Cem Oktay bana destek verdi' dedim diye. Sayın Başkan Gökçebey'i eğer düşünüyorsan sporda Gökçebey'i şaha kaldırmak istiyorsan birbirimize destek vererek olur bu iş.
Herkese soruyorum benim başarılarımdan önce Gökçebey'in adı gazete ve televizyonlarda kim duydu ?
Vedat başkan göreve geldi yeni yoldaki kavşağın orda hususi Cem Oktay posteri yaptırdı diye kaldırıldı. Bu ne demek oluyor.
Herkes Gökçebey'in Zonguldak'n gururu dediği Milli sporcunun posterini nasıl kaldırtırsın ? Bu nasıl partizanlık bu neyin öfkesi ?
Her şey Gökçebey her şey Vatanımız ve Bayrağımız için değil mi ?"

Editör: Pusula Gazetesi