Merkez hakem Kurulu tarafından Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığına ataması gerçekleştirilen Evren Atış ve kurul üyeleri Zonguldak'ta görev yapan Spor Muhabirleri ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Atış Zonguldak'ta hakemlik mesleğinin çıtasını daha da yükselteceklerini, büyük illerle yarışır seviyeye gelecekleri mesajını verdi.

ATIŞ: "SPOR MUHABİRLERİNİ HAKEMLERE BENZETİYORUM"

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış sohbet toplantısında yaptığı açıklamasında "Bundan önceki dönem zaten birlikteydik. Bundan sonra ki dönemde de hep birlikte olacağız. Takdir edersiniz ki bundan yakın bir zaman içerisinde atama ile il hakem kurulu başkanlığına yönetimimizle birlikte atandık. Tabi ki Zonguldak'ta futbolu il hakem kurulu yönlendirmiyor. Bunun diğer unsurları da var. Zonguldak'ta Hakemler ve Gözlemciler Derneğimiz var. Bundan önce ki ziyaretlerde birlikteydik. Birlikte hareket ediyorduk. Üzerinde durduğum bir konu var. Basını çok ayrı bir yere koyuyorum. Futbol hakemlerine benzetiyorum. Futbol hakemleri de sahanın içerisinde her gün her dakika her yerde nasıl koşturuyorlarsa basında öyle. Spor muhabiri ve diğer muhabir arkadaşlarımız şehrin her noktasına vefakar şekilde gidiyorlar. Basınsız bu iş olmaz. Basına ciddi anlamda saygım ve sevgim var" dedi.

HAKEMLER KOKART TAKACAK

Atış, "Zonguldak'ın ismi spor anlamında da iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Osman Ender hocamızla birlikte eğitimlerimizi sık sık devam ettiriyoruz. FİFA hakemlerinin Zonguldak'tan da çıkması için ek eğitimler koyuyoruz. Yakın zaman içerisinde balomuz olacak. Bu balo Türkiye'den katılımlı olacak. Yoğun olacak. İl Hakemi olan arkadaşlarımıza kokart töreni olacak. Zonguldak'ın futbol kültürünü tanımayan insanlar bunları içeriden daha iyi bir şekilde yaşamış olacaklar. Zonguldak hakemliğini iyi bir yere getirmek için uğraşacağız. Bunu da ekip ruhu içinde hep birlikte başaracağız "dedi.

Editör: Pusula Gazetesi