Zonguldakspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay, Zonguldakspor'u tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sabah Gazetesi ve A Spor futbol yorumcusu Volkan Demir, ınstagramın ikili canlı yayın özelliğiyle 10 Nisan Cuma akşamı saat 22.00'de canlı yayında futbolseverlerin karşısına çıkıcak.

Zonguldakspor camiasının ve futbolsevelerin büyük ilgi göstermesi beklenen canlı yayının ilk bölümünde Süper Lig ikinci bölümünde ise Zonguldakspor konuşulacak.

CANLI YAYIN NASIL İZLENECEK?

Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay'ın Zonguldakspor'u anlatacağı canlı yayını izlemek isteyenler @volkandemir ve @Muhammetmurat67 hesaplarını etmeleri gerekiyor.

Canlı yayın hakkında bilgi veren Muhammet Cüntay "10 Nisan Cuma günü saat 22:00'da sosyal medya hesabı instagram üzerinden Sabah Gazetesi A Spor futbol yorucumsu Volkan Demir'in canlı yayın konuğu olacağım. Burada Süper Lig ve Zonguldakspor'u konuşacağız. Amacım Zonguldakspor'un sıkıntıları ve şu anki durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek. İnşallah güzel bir yayın olacak. Kırmızı Lacivertli taraftarlarımızı da bu yayına bekliyorum'' ifadelerini kullandı.