Merhum Perşembe Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Camiliköyspor ile Hacıkadıspor arasında oynanan final maçını Camiliköyspor penaltılarla kazanarak kupayı kaldırdı. Başkan Hayrettin Eğriboyun mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Pazar günü Perşembe sahasında oynanan final maçını Camiliköyspor ile Hacıkadıspor arasında oynandı. Karşılaşmayı Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Fikret Uslu ile çok sayıda spor kulübü başkan ve yöneticileri izledi.

Final maçında, Camiliköyspor takımı rakibi Hacıkadıspor'u 5-3 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

CAMİLİKÖYSPOR PENALTILARDA ŞAMPİYON

Karşılaşma normal süresi 2-2 berabere sonuçlanınca 10'ar dakikalık uzatmalara gidildi. Uzatmalarda eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Camiliköyspor 3 penaltıyı gole çevirirken Hacıkadıspor 1 penaltıyı gole çevirdi.

KUPA BAŞKAN İSMAİL İNAM'DAN

Şampiyonluk kupasını takıma Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, torunu merhum İsmail Hakkı Durdu'nun oğlu Arda ile birlikte verdi.

Turnuva boyunca maçları yöneten ve bu sezon aktif hakemlik kariyerini noktalayan Metin Doğan'a da teşekkür plaketi takdim edildi.

HAYRETTİN EĞRİBOYUN "GURURLUYUZ"

Camiliköyspor Kulüp Başkanı Hayrettin Eğriboyun şampiyonluk duygularını dile getirirken gururlu olduklarını söyledi.

Eğriboyun, "Merhum Perşembe Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu olmak bizim için çok önemliydi. Yaşadığı süre içinde kişilik ve karakteri ile sevilen bir isim olan merhum başkanımız merhum İsmail Hakkı Durdu'ya yakışır bir turnuva geçirdik. Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Şampiyonluk bize nasip oldu. Camiliköyspor olarak turnuva organizasyon komitesine, Belediye Başkanımız İsmail İnam'a, turnuvada emeği geçenlere, taraftarlarımıza ve özellikle bizlere bu zaferi yaşatan futbolcularımızın yanı sıra Muzaffer Kılıç ve Serkan Bankoğlu hocama çok teşekkür ediyorum.

Şampiyonluk kolay gelmedi, çok zorlu maçlardan geçtik. Final maçında karşılaştığımız Hacıkadıspor camiasını ve futbolcularını da kutluyorum. Gelecek yıllarda da şampiyonluk hedefliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi